Toimitusehdot

Verkkokauppa

Tapio Pirttinen Oy, (Y-tunnus 0209716-8, Vaasantie 923, 62375 Ylihärmä, 06-4847150, info@tapiopirttinen.fi) myy tuotteita yritys- ja täysi-ikäisille yksityisasiakkaille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja lähettämällä tilaus asiakkaan tietojen täyttämisen jälkeen. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Ensisijainen maksutapa on Klarna Checkout maksujenvälityspalvelu. Maksuehto on asiakkaan valinnan mukaan heti, 14 pv laskulla tai 6-36 kk osamaksu.

Tilausvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme tuotteet pääasiassa DB Schenkerillä. Toimituskulut 24,80 €. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Toimitusaika

Varaosien ja pienten tuotteiden yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitusosoitteesta riippuen 1-3 päivää. Yksittäisten tuotteiden toimitusaika saattaa vaihdella. Mikäli tilauksen toimituksessa on viivettä, olemme asiakkaaseen yhteydessä.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Yksityisasiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen tulee merkitä nimi, osoite, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@tapiopirttinen.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu kuljetettavaksi palautusosoitteeseen, ellei muuta ole sovittu.

Palautusosoite:
Tapio Pirttinen Oy
Vaasantie 923

62375 Ylihärmä

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 13 euron maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio tavarankuljettajalle.

Mikäli asiakkaalla on kysyttävää www.tapiopirttinen.fi verkkokaupan toiminnasta, ota yhteyttä puhelimitse numeroon 0400-322146.

Kuluttajariitojen ratkaiseminen:

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

Henkilötietojen käsittely:

  1. Keräämme asiakkaidemme yhteystietoja (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti) tilausten käsittelyä, lähettämistä ja laskuttamista varten. Henkilötietoja voidaan käyttää palvelun laadun, verkkosivuston toimivuuden arviointiin, tuotekohtaisen teknisen tuen antamiseen tai omiin markkinointitarkoituksiin. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan siirtää kolmansille osapuolille siinä tapauksessa, että tähän verkkosivustoon liittyvä liiketoiminta myydään tai muuten luovutetaan kolmannelle osapuolelle.
  2. Asiakkaalla on oikeus halutessaan tarkastaa tai poistattaa tietonsa järjestelmästämme, pois lukien vanhat laskutustiedot.
  3. Käytämme sivustomme seurantaan ja kehittämiseen Google Analytics ohjelmaa. “Google Analytics” on Google Inc. -yhtiön tarjoama palvelu, joka seuraa sivuille tapahtuvaa liikennettä ja käyttäytymistä. Google käyttää koneellesi tallennettuja evästeitä.
  4. Tietosuoja ja luottamuksellisuus. Käytämme asianmukaisia palomuureja ja ohjelmistoja estääksemme tietojen päätymisen vääriin käsiin. Säilytämme tietojasi parhaan kykymme mukaan ehkäistäksemme niiden väärinkäytöksiä, luvatonta käyttöä, paljastumista, tai muuta luvatonta hyväksikäyttöä.
  5. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä antaa henkilötietojen käsittelystä vastuullinen henkilö, Jukka Pirttinen. Mikäli sinulla on kysyttävää asiasta, esitä kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen info@tapiopirttinen.fi