ALPEGO FG BIO – kelajyrsin matalamuokkaukseen, nurmen lopetukseen ja rikkojen torjuntaan

Mekaaniseen rikkakasvien torjuntaan: Alpego FG-BIO – kelajyrsin traktoriin

Alpegon suositusta kelajyrsimestä kehitetty erityisesti luomutuotantoon tarkoitettu malli Alpego FG BIO. Alpego FG BIO kelajyrsin soveltuu matalamuokkauseen, nurmien rikontaan, orgaanisen lannoitteen multaamiseen, sekä mekaaniseen rikkakasvien torjuntaan.

1000 kierroksen voimanotolla pyöritettävästä jyrsimestä löytyy kaksi roottorin nopeutta vakiona, 320 ja 400 kierrosta minuutissa. Roottorin pyörintäsuunta on tavallisten kelajyrsinten tapaan ajosuuntaan. Suuri roottorin nopeus yhdessä matalaan muokkaukseen, mahdollistaa tehokkaan rikkakasvien torjunnan, ja suuremman ajonopeuden.

Vähennä maan tiivistymisestä ja eroosiosta aiheutuvat ongelmat ja siirry sinäkin minimimuokkaukseen. Alpego FG BIO kelajyrsin antaa tähän avaimet.

Kelajyrsimen ominaisuudet:

  • Nopeasti pyörivä roottori, 320 ja 400 kierrosta minuutissa
  • voimansiirto jyrsimen keskellä ja roottori on kahdessa osassa. Tämä rakenne vähentää roottoriin kohdistuvaa rasitusta. Jyrsimen keskellä sijaitseva voimansiirto on Alpegon patentoima.
  • Takakansi on hydraulisesti säädettävissä tarpeen mukaan. Kansi auki ajettaessa jyrsitty materiaali laskeutuu ilmavasti ja kasvusto pääsee kuivumaan. Kansi kiinni ajettaessa jyrsitty jälki on tasaisempaa ja kasvimassa multaututuu
  • Työsyvyyden säätö renkaiden avulla

Lue alta vielä tarkemmat tiedot kelajyrsimestä ja pyydä tarjous alempana sivulla!

 

malli tehontarve hv työleveys mm työsyvyys mm terien lkm
FG-BIO 250 85-170 2440 0-100 30+30
FG-BIO 300 85-170 2910 0-100 36+36

 

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Alpego FG BIO kelajyrsin videot:

Koneen esittely:

Työvideo: