Alpego Cayman kultivaattori

Uusi kultivaattori kovaan käyttöön

Tapio Pirttinen maahantuo laadukkaat ammattikäyttöön valmistetut Alpego Cayman kultivaattorit.

Siipiteräpiikillä varusteltu Alpego Cayman on tehokas kultivaattori, joka sekä sekoittaa tarkkaan että multauttaa kasvijätteen tarkasti.

Kolmerivisen Alpego kultivaattorin piikit on varustettu vakiona kaksoisjousituksella. Jousilla varustetut piikit ovat ihanteelliset kovaan maaperään, ja nopeaan ajoon sekä kivisiin olosuhteisiin. Alpego Cayman kultivaattoreiden jousipainatus on markkinoiden kovinta luokkaa: 750kg / piikki.

Alpego Cayman kultivaattori on monipuolinen ja kestävä

Alpego Cayman kultivaattorin piikit ovat 3 rivissä 30cm rivivälillä. Työsyvyyttä säädetään hydraulisesti tukijyrän avulla. Kultivaattorilla voidaan työskennellä matalalla työsyvyydellä 10-15cm, tai syvempään 25-30cm.

Kultivaattorin takajyrä voidaan nostaa hydraulisesti kultivaattorin päälle, jolloin laitteen painopiste siirtyy lähemmäs traktoria ja sitä on helpompi siirtää pellolta toiselle. Cayman on valmistettu laadukkaasta SSAB-teräksestä, joten siitä on voitu tehdä järeysluokkaansa nähden kevyt.

Kultivaattorin käytöllä voidaan välttää vettä läpäisemättömän kyntöanturan muodostuminen, sitä käytetään sänkimuokkaukseen ja tiivistyneen maan kuohkeuttamiseen. Alpego Cayman kultivaattori on kustannustehokas työkalu maan kevytmuokkaamiseen ja mahdottoman hyvä haastaja kynnön korvaamisessa.

Kultivaattorin monipuoliset jyrävaihtoehdot, yleisimmät:

 

Disc Roller- teräsjyrä
Cage Roller- varpajyrä 
Flex Roller- joustojyrä
Ring Roller- veitsijyrä

Lisätietoja valmistajan sivuilla englanniksi:

Cayman CA kultivaattorista

Cayman CF kultivaattorista

Kultivaattoreiden ominaisuudet helposti taulukossa:

malli tehon-

tarve

työ-

leveys

kuljetus

leveys

cm

työ-

syvyys cm

piikkien lkm. piikkien väli cm paino sis.takajyrä kg *
Cayman CA 300 120-240 300 298 30 10 29 2210
Cayman CA 350 140-240 350 349 30 12 29 2600
Cayman CF 400 200-270 400 280 30 13 29 3450

 

* tässä käytetty esimerkkinä Disc Roller jyrää.

Ammattilaisen kultivaattori Tapio Pirttiseltä!

Olemme ketterä yhteistyökumppani, jolta saat saat aina henkilökohtaista ja joustavaa palvelua loistavalla tuotetuntemuksella. Olemme ottaneet valikoimaamme vain huippulaatuisia tuotteita, jotta voimme varmistua onnistumisestasi. Kultivaattoriksi olemme valinneet kestäväksi todetun Alpego Cayman kultivaattorin, joka on monipuolinen työkalu mm. maan kevytmuokkaamiseen. Pyydä tarjous ammattilaisen kultivaattorista alempana ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.