Faresin ajettavat seosrehuvaunut

Faresin Leader PF, uuden ajan ajettavat vaunut.

löydät meidät myös Facebookista; Faresin Suomi 

ProAgrian arvio sekoitustehosta:

10 minuutin kohdalla 15 minuutin kohdalla 20 minuutin kohdalla 
”erittäin hyvä ensimmäinen sekoitus” ”hyvä” ”erittäin hyvä”
”silpun pituus jo lähellä optimia” ”on jo valmista” ”kuohkea seos”
”väkirehut sekoittuneet hyvin”

 

tästä lisätietoa Nivalan työnäytöksestä

 

Faresin Leader PF vaunut edustavat uuden teknologian mahdollistamaa tehokkuutta ja tarkkuutta. Kaikkia vaunun toimintoja ohjataan elektronisesti: kuljettaja ohjaa mitä vaunulla tehdään ja vaunu itsessään valitsee kuhunkin tilanteeseen sopivan moottorin kierrosluvun ja hydrauliikan tuoton.Tällä tehonkäytön optimoinnilla saavutetaan parempi polttoainetalous ja koneen kuluminen on vähäisempää.

Mallisto sisältää 1 ja 2 ruuviset pystyruuviapevaunut 11-30 kuution kokoluokassa

  •     1 ruuviset 11-20 kuutiota
  •     2 ruuviset 18-33 kuutiota.
  •     1- ruuviset 12-16 kuution vaunut sekä 2-ruuviset 18-33 kuution vaunut on saatavilla madallettuina compact versioina
  •     Hydrostaattinen voimansiirto ja neliveto
  •     4-pyöräohjaus, 3 ohjaustapaa
  •     Moottorit 170 – 210 – 255 hv
  •     Lastausjyrsin 130 tai 150hv
Osasto:
Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LEADER ECOMIX

Leader Ecomix on suunnattu vaativille asiakkaille, jotka tarvitsevat huippuluokan ajettavan apevaunun, mutta eivät tee koneella suuria siirtymiä. Ecomix-malleissa. Huippunopeus tällä koneella on 30km/t. Ajonopeustiloja on 3, Soft (0-8km/t), Work (0-15km/t) ja Automotive (0-30km/t). Voimansiirto on toteutettu yhdellä hydrauliikan ajomoottorilla, ja akselien välinen voimansiirto on kardaanilla.

LEADER ECOMODE

Erityisesti tiloille joilla vaunulta vaaditaan nopeaa ajonopeutta, esimerkiksi kahden navetan välillä liikkumiseen, tai kahden tilan karjan ruokintaan. Huippunopeus 40km/t, ja kolme ajonopeustilaa, Soft (0-8km/t), Work (0-15km/t) ja Automotive (0-40km/t). Automotive-tilassa elektroniikka säätää voimansiirtoa siten että 40km/t huippunopeudella moottorin kierrokset ovat vain 1600 kierrosta minuutissa. Ajovoimansiirto kahdella ajomoottorilla, toinen edessä, toinen takana. Turvallisuuden takaamiseksi Leader PF Ecomode vaunuissa on vakiona ABS jarrut ja luistonesto.

PF sarjan säiliöt ja sekoitusruuvit

Faresin Leader – ajettavissa apevaunuissa käytetään PF-mallin hinattavista tuttua säiliötä, jonka sisäinen geometria voimistaa vaunun sisäistä pitkittäissuuntaista virtausta (2-ruuvivaunut). Materiaalin virtaus virtaus varmistaa tehokkaan sekoittumisen, ja mahdollistaa vaunun lastaamisen niin päistä, kuin keskeltä.
Säiliön alaspäin kapenevalla muodolla on mahdollistettu pienempihalkaisijaisten sekoitusruuvien käyttö, jolloin tehontarve ja sitä kautta polttoaineen kulutus alenee.
Leader malleissa on vakiona 2-4 hydraulista vastaterää joilla voidaan lisäksi tehostaa rehun silppuuntumista ja sekoittumista

PF – sekoitusruuvit

PF-mallin ruuveissa ruuvin lehti toimii myös terän tukena, jolloin erillisiä terän tukia ei tarvita. Terät kestävät paremmin vääntymättä, katkeamatta tai muuten vaurioitumatta, myös jäisellä paalirehulla. Terät on mahdollista asentaa kahteen eri asentoon, Agressiivisempaan, enemmän leikkaavaan asentoon pitemmälle tai kuitupitoisemmalle rehulle, ja miedompaan asentoon esim tarkkuussilputtua rehua käytettäessä.
Faresin Leader PF vaunujen sekoitusruuveilla on käytössä 7 eri sekoitusnopeutta, (5-10-15-20-25-30-40 rpm) sekä maksimi pyöritysnopeus 45 kierrosta minuutissa vaunun tyhjennystä varten.
Sekoitusruuvien pyöritys on elektronisesti ohjattu moottorin tehonkäytön optimoimiseksi, ja polttoainekulutuksen pienentämiseksi.

Ohjaamo – koneen käyttäjän valtakunta.

Faresin Leader mallien ohjaamosta on hyvä näkymä lastausalueelle, ja säiliön vasemmassa etureunassa olevaan purkuluukkuun. Koneen toimintoja pystytään seuraamaan ohjaamon oikeaan etupilariin sijoitetuista LCD-näytöistä. Kun myös peruutuskameran ja vaakan näytöt sijaitsevat samassa paikassa, saat yhdellä vilkaisulla kattavan kokonaiskuvan kaikesta mitä koneessa tapahtuu.
Hyvän ergonomian lisäksi Faresin Leader vaunujen ohjaamo tarjoaa mukavuutta käyttäjälleen. Moottorin tärinä, melu ja lämpö ei pääse ohjaamoon, kun moottori on sijoitettu koneen taakse.

Huolella suunniteltu layout

Työergonomian ja tehokkuuden lisäksi Faresin Leader vaunuissa on kiinnitetty huomiota turvallisuuteen ja huollon helppouteen. Tästä syystä moottori ja polttoaine tankki on sijoitettu koneen taakse. Moottorin huoltokohteisiin on hyvä, esteetön pääsy, joten huoltotoimenpiteisiin ryhtyminen on helppoa ja huoltojen ja päivittäisten tarkastusten tekeminen nopeaa.

Moottorin ja polttoainetankin sijoitus tekee koneen painojakautmasta ihanteellisen, 55% etuakselilla, ja 45% taka-akselilla, mikä vakauttaa koneen kulkua ja helpottaa liikkumista erilaisilla alustoilla.

Ketterä menijä

Nelivetoinen Faresin Leader liikkuu sujuvasti erilaisilla pinnoilla, oli navetan piha-alueet sitten sora, sepeli tai asfalttipohjalla, kuivia tai jäisiä. Iso rengastus ja korkea maavara auttavat liikkumaan myös syksyn sateilla ja kevään kosteilla. Ohjauksessa on kolme toimintatapaa. Voit ohjata normaalisti etupyörillä tai valita kaikki pyörät kääntyviksi, jolloin kone kääntyy pienessä tilassa. Ahtaisiin paikkoihin ja siilojen reunoihin ajettaessa voit valita rapuohjauksen, jolla pääset helposti lastaamaan esimerkiksi seinän vierestä.

Markkinoiden tehokkain lastausjyrsin

Faresin Leader vaunujen 2m leveä lastausjyrsin 800mm leveällä kuljettimella, joka tekee lastauksesta nopean toimenpiteen. Jyrsin on vakiona 130hv, mutta lisävarusteena on saatavana vieläkin tehokkaampi, 150hv jyrsin.Jyrsin ulottuu aina 6,2m korkeuteen, joten lastaus onnistuu korkeastakin siilosta.Lisävarusteena saatavilla hydraulisilla vastaterillä saadaan pitkäkuituiset ainesosat lastattua valmiiksi silputtuina, jolloin sekoitusaikaa voidaan lyhentää merkittäväksi.Faresin Leader vaunujen lastausjrysimellä voidaan lastata viimeisetkin rippeet siilon pohjalta, jolloin rehuhävikki vähenee ja ympäristö pysyy siistimpänä.

katso lisätietoja:
https://www.faresindustries.com