MORO Aratri Mantis

MORO Aratri Mantis Cambridge kiekolla viljelyspohjan sekä jo kylvetyn pellon pinnan tasoittamiseen ja kuorettuman murtamiseen.

Tärkeimmät tekniset tiedot taulukosta:

Malli Työleveys Kuljetusleveys Tehontarve Paino Jyräosiot
6.30 6,3 m 2,5 m 100 hv 3290 kg 3
7.30 7,3 m 2,5 m 120 hv 3650 kg 3

 

Valmistusmaa Italia

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Runkorakenne Mantis-jyrässä on rasituksen kestävää Strenx-terästä. Suunnittelunsa ansiosta Mantis kestää rasitusta työskenneltäessä, painojakauma on tasainen jokaisen osion kesken, sekä on erittäin ketterä pellolla ja kuljetettaessa. Jyräosiot pääsevät liikkumaan työasennossa toisistaan riippumatta, joten pienet pellon epätasaisuudet eivät nosta yhtä osiota ilmaan. Rengastus jyrässä on 11.5/80-15.3.

Cambridge-kiekko mahdollistaa pienempien kivien painamisen takaisin pinnan tasalle. Myös pellon kuorettumisen murtaminen onnistuu Cambridge-kiekoilla erinomaisesti. Muotoilunsa ansiosta kiekot pyörivät helposti sekä kevyillä ja kuivilla maalajeilla, että raskaammilla ja kosteammilla mailla ilman luistamista. 520 mm halkaisijalla olevat kiekot ovat 60 mm halkaisijan karkaistulla akselilla, joka on jokaisessa osiossa molemmista päistä laakeroitu.

Kuljetusleveys Mantis-jyrässä on vain 2,5 m, joten pienemmätkin viljelystiet eivät estä etenemistä. Jyrän reunaosiot lukittuvat paikalleen kuljetusasennossa, jolloin Mantista on turvallista vetää tieliikenteessä.

Lisävarusteena valittava hydraulisäätöinen etulata mahdollistaa hieman suurempien kokkareiden hajottamisen, sekä paremman pellon epätasaisuuksien tasaamisen. Etulatan hydraulinen säätö antaa myös mahdollisuuden nostaa etulata kokonaan ilmaan, mikäli pellon olosuhteet niin vaativat. Jyrä voidaan varustaa myös APV:n piensiemenkylvölaitteella, jolloin nurmen tai muiden pienisiemenisten kasvien kylväminen onnistuu jyräämisen yhteydessä.